Efficient werken.

VOOR interface

Vos interieur is een begrip in Nederland en maakt gebruik van een systeem dat niet meer naar naar wens functioneert. Orders, verkoopbonnen en logistieke bijlages werden handmatig verwerkt om vervolgens ingevoerd te worden in Exact.

PythonUnited ontwikkelde een ordersysteem waarmee de orders, verkoopbonnen en logistieke bijlages via online formulieren kunnen worden ingevoerd en verwerkt. Het nieuwe ordersyteem maakt gebruik van AFAS connectoren zodat de formulieren voorzien kunnen worden van vooringevulde informatie voor een snelle en eenduidige verwerking.

Het resultaat is een eigen mobiele oplossing waarmee het hele proces van Verkoopbon, Orderinvoer, Orderbewaking en Rapportage (VOOR) volledig gedigitaliseerd is en daarmee zeer efficient in het gebruik. Ook is er een kostenbesparing gerealiseerd door het uitfaseren van Exact.


Geïnteresseerd in een bedrijfsproces optimalisatie, een demonstratie van ons VOOR systeem of mogelijke kostenbesparingen? Neem contact op. Bel ons op 085 4012 977, stuur een  mail of kom langs voor een kop koffie op ons kantoor in Amsterdam of Groningen.