Plone CMS

Als Enterprise Content Management Systeem maakt Python United gebruik van Plone. Wat ons betreft de betere tegenhanger van Share Point.

Python United ontwikkeld al meer dan 10 jaar CMS systemen middels Plone en is vanaf het begin een actieve ontwikkelaar.


Plone CMS

Plone is een open source enterprise CMS. Plone is gebouwd op basis van programmeertaal Python en het platform Zope. Naast veiligheid staat het CMS bekend om de integraties met enterprise systemen.


Plone is vooral geschikt voor middelgrote tot grote organisaties voor wie beveiliging, meertaligheid en enterprise functionaliteiten belangrijk zijn. Plone wordt veel ingezet door overheidsinstellingen en ngo's.

Waarom Plone CMS.

Enterprise intergraties
Plone sluit naadloos aan op enterprise systemen zoals CRM's, Salesforce en Oracle.

Flexibele workfow
Versiebeheer, content 'locking' en zoeken maakt allemaal onderdeel uit van Plone. Ook is het voorzien van een uitgebreide oermissie structuur en faciliteert het content 'flow'.

Sterke beveiliging
De extreem lage aantal kwetsbaarheden in Python en Plone toont de volwassenheid van de beveiligings- en ontwikkelingsprocessen van Plone aan. Dit maakt het een uitstekende keuze voor een veilig CMS.

Authenticatie en SSO
Plone laat zich makkelijk integreren met o.a. LDAP, Active Directory, Oracle, Kerberos en vele andere authenticatiesystemen.

Toegankelijkheid
Plone voldoet aan de eisen die worden gesteld aan websites voor personen met een visuele en motorische beperking. Een must voor overheidssites.

Meer over Plone CMS kan je vinden op de site.

Waarom Python United.

Python United is een zeer ervaren team van software developers. Een team met veel kennis en kunde van Plone CMS en zeer ervaring met Plone implemantatie trajecten.

Wil je meer weten? Wij willen graag kennis maken.